TMS - Sistem upravljanja transportom za mala i velika preduzeća

* Za lakše kontrolisanje i praćenje tekućih transportnih operacija
* Baza podataka gde možete brzo pronaći potrebne informacije o planiranim , tekućim i završenim transportnim operacijama - adrese, kontakte , dokume nte i dr.
* Pratite tačnost dokumentacije: tehnički pregled, saobraćajna dozvola, dozvola vozača, zeleni karton, lizing kao i mnogo drugih transportnih dokume nata.
* Blagovremeno plaćanje fakture – pokazuje kada je određena faktura u padežu i šalje obaveštenje naznačenom kontaktu.

Sistem upravljanja transportom TMS za mala i velika preduzeća

FORUMI - ZAJEDNIČKI FORUMPodržite temu

SZR KINK

Podržite temu

Pozdrav drage kolege, da li se vi slažete sa time da se skupimo i da promenimo nesto što se tiče tura koje uzimaju preprodavci i skidaju kajmak ? Organizator ovog sajta bih trebao da reaguje i ne dozvoljava to da se radi, zasto ne otvore ti preprodavci svoj sajt pa nek daju ture a ne vi mi uzmete 100 ewra za sta ? Mi koji radimo i vozimo ne mozemo da dodjemo do ture od pojedinaca koji nemaju ni jedan kamion a uzimaju ture .

Re: Podržite temu

Ja sam zvao i pitao u cargo.agent zasto dozvoljavajući da se manipulise sa turama... 80 posto tura je laz i koje objavljuje par firmi (a jako se dobro zna koje su to firme) koje svaki dan objavljuju po stotine tura koje uopste nisu uzeli na prevoz. I kad zoves da pitas za turu.... Dobijes odgovor SAD CU D VIDIM DAL NIJE OTISLO... STA IMA DA ODE AKO SI OBJAVIO TO JE TVOJA TURA A NE NJIH TROJE OBJAVI ISTU TURU I CEKAJU BUDALU KOJA CE VOZITI..... OVAJ SAJT TREBA OCISTITI OD TAKVIH FIRMO ILI MI DA ODEMO SVI KOJI ZELIMO POSTENO DA RADIMO.... KO MANIPULISE LAZE I VARA TREBA MU ZABRANITI PRISTUP... I TREBA SVAKI DAN ZVATI SAJT I UPOZORAVATI NA TAKVE RADNJE.... ALI NE VREDI NI PRICATI NI PISATI KAD I MEDJU NAMA IMA SVEGA I SVACEGA.... JA SAM OTVARAO TU TEMU ALI VIDIM DA TO SLABO KOGA ZANIMA..... PA LJUDI DAL JE NORMALNO DA TI NEKI PREVARANT, MANIPULANT. LAZOV. NA 368KM GDE IMAS PUTARINE 6000 PONUDI CENU PREVOZA 24000

Swe si upravu , ali mnogo tako ne misle kao ti i ja. Owo bih najbolje bilo da se zarati, pa ko preziwi preziwi.

Poštovane kolege podržavam Vašu temu,ali najveći problem je u nama prevozicima.Kamion danas za male pare može da kupi svako,kupuju se uglavnom "milioneri kamioni".Više od polovine nije prijavljeno u MGSI,samim tim plćaju sitne kazne ako ih kojim slucajem kontrolise saobr.insp.,a nama koji imamo uredne prijave i licence kazne su astronomske.Nažalost država nema sluha ili interesovanja za drumski prevoz tereta,što je juče 21.03.2021. izjavio i naš ministar u emisiji SAT (DA NEMAJU U PLANU NIKAVU POMOĆ ILI OLAKŠICE ZA TERETNI DRUMSKI SAOBRAĆAJ)I šta treba i čemu se nadati.......Jedino rešenje je promena svesti kod nas prevoznika(što je nemoguće),nikavi protesti,udruženja......samo pravilno korišćenje mozga.

Zalosno je sve ovo i Zalosno je sto ste u punom pravu a nista ne mozemo.

Ja sam zvao juče Cargo, postavio sam im pitanje da li je uredu da daju ture preprodavcima i da oni uzimaju kajmak a nama sta pstane, oni su se nasli u čudu kao nisu znali za to da se radi. Nek otvori Bas,Bomit i Continental sajt svoj pa nek daju ture a ne ovde, zasto mi placamo clanarinu ovde da bis oni svercovali ture, ovo treba prijaviti inspekciji pa nel zatvore cargo

Podržavamo temu, .....

Slazem se

Prvo treba BAS PROMET skloniti sa berze za sta placamo cargo da gledamo samo basove ture govnar jedna.

Nisu krivi spustaci cena Vec oni koji tovare za te cena

eraksons lojİstİk ve tİcaret anonİm Şİrketİ logo

Kategorija tvrtke: Transportna / Špediterska tvrtka / Logistička tvrtka
Grad: Istanbul,
Država:TR - Turska

omsan lojistik  a.Ş. logo

Kategorija tvrtke: Transportna tvrtka / Autoprijevoznik
Grad: Ankara,
Država:TR - Turska

CargoAgent.NET Za kontakt:
tel/fax: +381 11 414 6410, +381 11 414 6410